Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Έρχεται...; (vid)

Παντού παίζει πλέον η είδηση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Πουλίδο, με την πλευρά του Μεξικάνου να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Ολυμπιακού...





Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα τα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον Άλαν Πουλίδο και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, το θέμα έχει πάρει έκταση καθώς η είδηση ότι ο εκπρόσωπος του 23χρονου επιθετικού της Τίγκρες αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να τα βρει με τον Θρύλο, παίζει πλέον και στα κανάλια.

Ο νεαρός διεθνής είχε 17 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα Απερτούρα, ενώ στο Κλαουσούρα που είναι σε εξέλιξη μετρά ήδη τέσσερις εμφανίσεις. Είναι ήδη δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικού (σ.σ. θα είναι και στο Μουντιάλ κατά 90%) και στο ντεμπούτο του στις αρχές του χρόνου με τη Νότιο Κορέα σημείωσε χατ-τρικ.

 Να σημειωθεί τέλος, ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Τίγκρες το καλοκαίρι κάτι που τον κάνει σαφώς πιο "ελκυστικό" για όλους τους ενδιαφερόμενους με την Πάρμα και τη Λεβάντε να παρουσιάζονται στους υποψήφιους, πλην του Ολυμπιακού.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου